Lunk hakee uusia jäseniä!

03.09.2018

Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea (LUNK) etsii jäsenikseen liikunnasta, terveydestä, hyvinvoinnista ja vaikuttamisesta kiinnostuneita 20-29 -vuotiaita nuoria. Uusiksi jäseniksi toivotaan nuoria aikuisia eri urheilulajien parista, kulttuureista, ikäryhmistä, ja eri aloilla työskentelevistä ja kiinnostuneista nuorista. Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea (LUNK) on valtakunnallinen nuorten liikuntavaikuttajien komitea, joka toimii osana Nuorten Akatemiaa. Lunk hakee uusiksi jäsenikseen eri sektorialoilla toimivia nuoria, jotka haluavat olla edistämässä lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea LUNK on alle 30-vuotiaiden liikuntasektorilla aktivoituneiden nuorten aikuisten ryhmä, jonka tehtävänä on edistää nuorten vaikutusmahdollisuuksia urheilumaailman päätöksenteossa. LUNK:in tehtävänä on vahvistaa liikunta- ja urheilujärjestöjen verkostoamme sekä kehittää nuorten kanssa Touhukalenterin kaltaisia, liikkumaan innostavia avauksia. Lunk on aiemmin ollut useissa eri projekteissa mukana, kuten Touhukalenteri sekä Tubecon. Tällä hetkellä meneillään on pilottiprojekti eri urheiluseurojen ja lajiliittojen kanssa. Lunk tekee myös kansainvälistä yhteistyötä muiden maiden liikuntajärjestöjen kanssa. Lunkin kautta on mahdollista myös työllistyä erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin. Ennen kaikkea meillä Lunkissa pääset tutustumaan järjestötoimintaan avoimessa ja kannustavassa ryhmässä sekä verkostoitumaan eri järjestöjen toimijoiden kanssa monenlaisissa tapahtumissa. Lunk kokoontuu noin 4-6 kertaa vuodessa suunnitellen, ideoiden sekä hauskaa pitäen! Käy tutustumassa toimintaan myös verkkosivuillamme osoitteessa nuoretliikuntavaikuttajat.fi

 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen joko kirjallisen tai lyhyen videoesittelysi itsestäsi osoitteeseen jonnatemonen@gmail.com 30.9 mennessä. Kerro itsestäsi, kokemuksestasi liikuntasektorilla ja perustelusi miksi haluat hakea Lunkiin.

 

Lisätietoja:

 

Puheenjohtaja

Jonna Temonen

jonnatemonen@gmail.com

 

Varapuheenjohtaja

Kalle-Veikko Koivisto

koovee.koivisto@gmail.com

 

 

18.09.201981% seuroista ja lajiliitoista haluaa kehittää nuorten mahdollisuuksia päätöksentekoon
30.03.2019Suomen Liitokiekkoliitto - malliesimerkki nuorten vaikutusmahdollisuuksista?
01.03.2019VAU mukana osallistamassa nuoria
28.11.2018Uusi hallitus kokoontui
07.10.2018Lunkin uusi hallitus on valittu
04.03.2019Vaarallisinta on pysähtyneisyys
03.09.2018Lunk hakee uusia jäseniä!
27.08.2018Stay tuned! Lunk hakee uusia jäseniä!
04.03.2018Lunkin pilottihanke
04.03.2018Lunk mukana Ratsastusliiton nuorisotapaamisessa 8.4

Siirry arkistoon »