Liikunnan ja urheilun nuorisokomitean hallitus 2018

Puheenjohtaja Jonna Temonen

Olen 27-vuotias liikuntatieteiden maisteri Helsingistä ja työskentelen tällä hetkellä liikunnan ja terveystiedon lehtorina Vantaalla.

Olen mukana Lunkin toiminnassa kolmatta vuotta. Toimiminen Lunkissa on antoisaa ja liikunta-asioiden edistäminen on minulle tärkeä. On mahtavaa, että nuorille liikuntavaikuttajille on oma järjestö, jonka kautta vaikuttaa.

Mikäli liikunta, vaikuttaminen ja energinen toiminta kiinnostavat sinua, ole rohkeasti yhteydessä ja lähde mukaan remmiin!

Varapuheenjohtaja Kalle-Veikko Koivisto

Kesällä 2015 valmistunut LiTM ja olen koulutukseltani liikunnanopettaja. Kolmatta vuotta järjestömme toiminnassa mukana ja edustan tiimimme Savolaista väriä, vaikka tällä hetkellä vaikutankin Jyväskylässä. Nuoret, kasvatus ja liikunta ovat tärkeitä asioita elämässäni ja yhteiset päämäärät toimivat toimintamme kulmakivinä.

Maria Salomaa

Heippa, olen Maria Salomaa 21 vuotias heppatyttö Etelä-Suomesta. Hevoset ovat olleet aina osa elämääni ja lopulta harrastus johti ammattiin asti. Valmistuin keväällä 2017 ratsastuksenohjaajaksi.

Olen aina ollut kiinnostunut vaikuttamisesta, liikunnasta ja nuorista. Lunk on ollut aivan mahtava paikka päästä vaikuttamaan itselle tärkeisiin asioihin ja odotan innolla tulevaa

Hanna Paasio


Olen Hanna, 23-vuotias Jyväskylässä asuva terveyskasvatuksen
maisteriopiskelija. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja olen toiminut
useita vuosia urheilun sekä liikunnan parissa. Omat kilpailuvuodet
kestävyysjuoksussa sekä suuri kiinnostus liikunnallisen elämäntavan edistämiseen
ajoivat minut mukaan LUNK:in toimintaan.

Haluan olla mukana kehittämässä liikunta- ja urheilutoimintaa ja luomassa kaikille mahdollisuuksia liikunnallisiin elämyksiin. Parasta LUNK:issa on se, että pääsee tuomaan esille itselle tärkeitä asioita ja tekemään töitä muiden innokkaiden hallitusjäsenten kanssa!


Hanna Harju

Olen 27- vuotias, intohimoinen liikunnan ja urheilun
suurkuluttaja Helsingistä. Päivisin työskentelen liikunnan ja terveystiedon lehtorina yläkoulussa ja lukiossa. Iltaisin minut löytää helpoiten urheilukentiltä tai -katsomoista. Etenkin erilaiset pallopelit ja talviurheilu ovat lähellä sydäntäni. Lunk on minulle mahdollisuus päästä vaikuttamaan nuorten osallisuuteen, jonka koen tärkeäksi asiaksi niin urheilussa kuin koulumaailmassa.


Petra Kolistaja

Olen 23-vuotias pian liikunnanohjaajaksi (AMK) valmistuva, juuri jyväskyläläistynyt neitokainen. Liikunta ja nuoret ovat aina olleet iso osa elämääni ja siksi koenkin, että Lunk on itselleni sopiva paikka päästä vaikuttamaan näihin itselleni tärkeisiin asioihin. Toimin ensimmäistä vuotta Lunkin hallituksessa, enkä malta odottaa minne tämä polku minut johdattaa!

Olen 24 vuotias liikuntabiologian opiskelija ja urheilija Jyväskylästä. Urheilu/liikunta, terveys sekä ympäristön hyvinvointi ovat aina olleet minulle tärkeitä arvoja ja haluan ajaa niiden asemaa yhteiskunnassamme eteenpäin. Vaikuttaminen onkin tärkeä syy, miksi hain LUNK:iin mukaan. Tahdon, että mahdollisimman moni ihminen voisi elää liikunnallista ja kokonaisvaltaisesti terveyttä edistävää elämää!”

- Oona-Mari Hakulinen

Lotta Salmi

Olen 20-vuotias liikunnan yhteiskuntatieteiden opiskelija ja ensimmäistä vuotta mukana Lunkin toiminnassa. Erityisesti pallopelit, ratsastus, luonnossa liikkuminen ja lenkkeily ovat lähellä sydäntäni. Energiaa ja innostusta kyllä löytyy vaikka mihin, jos vaan sopiva haaste heitetään. Odotan tulevalta hallituskaudelta uusia tuttavuuksia, timanttisia vaikuttamisideoita ja huisin hauskaa yhdessä tekemistä!

Roope Töllikkö

"23-vuotias urheiluentusiasti Euroopan sydämestä Brysselistä. Tällä hetkellä opiskelen Jyväskylässä Liikunnan -ja yhteiskuntatieteiden englanninkielisen maisteriohjelman parissa. Nuorten äänien esiintuonti on huipputärkeää alati muuttuvassa, sekä jokseenkin konservatiivisessa urheilumaailmassa. LUNK on tähän mahtava kanava vaikuttaa tärkeän asian puolesta."

Elisa Pursiainen

Olen nimellä "se ultimateihminen" opiskelijapiireissä tunnettu 26-vuotias liikunnan yhteiskuntatieteilijä. Entisessä elämässäni olin helsinkiläinen luokanopettaja ja teatteriharrastaja. Nykyään olen jyväskyläläinen päätoiminen lajiaktiivi, joka pelaa satunnaisesti myös fribaa, kössiä ja biitsiä - ja yrittää rikkoa muinaista ennätystään leuanvedossa.

Olen viimeisten kahdeksan vuoden aikana edennyt pelaajasta seura-aktiiviksi ja seurajohdon kautta edelleen oman lajiliittoni hallitukseen. Vaikuttaminen oman lajin sisällä ei kuitenkaan riitä. LUNK on minulle väylä löytää toimijoita, joiden kanssa voin vaikuttaa laajempiin lasten ja nuorten liikuntaa tukeviin tai ehkäiseviin yhteiskunnallisiin rakenteisiin. Haluan varmistaa, ettei muiden tarvitse etsiä liikkujan polun ensimmäistä rastia abivuoteen asti.
Roope Töllikkö

Julius Laukka

Elisa Pursiainen